Uitgelicht
Midas
De gouden kabouter.
Keuken Meubi in de Catalogus
En twee Kamerbundels.
Keuken Meubi
Plus Habboween pompoenen.
Headlines
Nederland
door ,.Joey., op 24 november 2015 - 10:46
30 Credits plus 30 Diamanten.
Nederland
door ,.Joey., op 23 november 2015 - 14:00
Met Kerstmis Meubi en een Kamerbundel.
Nederland
door ,.Joey., op 20 november 2015 - 19:07
Maak kans op prijzen.
Nederland
door ,.Joey., op 20 november 2015 - 11:14
350 Credits plus 350 Diamanten.
Nederland
door ,.Joey., op 20 november 2015 - 10:17
Bemachtig twee Badges.
CategorieŽn
Camwijs gaat van start
Camwijs gaat van start door Ryan1806 op
in Nederland

Eerder kon je al lezen dat er een Camwijs-competitie aan zat te komen. Vandaag is het bericht hierover geplaatst en er zijn redelijk wat competities!

Camwijs badge
Ten eerste kan je de Camwijs sticker en "badge" gratis krijgen. De sticker staat vanaf vandaag gratis in de homes catalogus en de badge ontvang je iedere werkdag na 16:00 uur als je lid bent van de Camwijs groep.

Vervolgens is er ook nog een YouTube competitie waarmee je een Safety badge, een Holo-Habbo en een Holo-meisje kan winnen! Je moet in jouw filmpje de boodschap van 'Camwijs' duidelijk maken. Dit kan op talloze manieren, met een voorbeeld wat er fout kan gaan of simpelweg met wat tips om het te voorkomen. De 10 beste filmpjes winnen de Safety badge, Holo Habbo en het Holo-meisje.

Camwijs sticker
Maar dat is niet alles, je kan namelijk ook de eerder gevonden Camwijs badges winnen. Voor de YouTube filmpjes die het meest worden bekijken zijn deze badges bestemd! Wordt jouw filmpje het meeste bekeken dan win je de Gouden Camwijs! badge. Voor degene die op de 2e plaats staat is er de Zilveren, en je raadt het al, voor de 3e plaats is er de Bronzen badge.

Als jouw filmpje op YouTube staat kan je de link ervan sturen naar [email protected] met als onderwerp YouTube-filmpje van [HABBONAAM]. Tevens zijn er ook nog wat andere competities, die niet in het nieuwsbericht staan maar wel op de groep.

Eeks een creepz!
Elke werkdag plaatst Jet een mening of stelling op het discussieforum van de Camwijs! groep. Je kan hierbij jouw ideeŽn delen met de andere Habbo's. Hiermee valt overigens geen prijs te winnen. Daarnaast komt woensdag 27 januari VIP-DigitaleRecherche langs in de infobus. Ook op 28 januari zal de sessie in de infobus volledig in het teken staan van Camwijs!.

Last but not least is er ook nog een 'Mystery Guest'-competitie. De hele week zal namelijk een staff lid undercover de Helpdesks van het hotel langs gaan. Hij of zij vraagt je vragen over Camwijs! en als je deze goed weet te beantwoorden maak je kans om een "Zeldzame" Bioscoopstoel te winnen! Genoeg te doen dus deze week in Habbo met de Camwijs competities.

Naar de Camwijs groep >>

 
Commentaar
11-Feb-2012 12:42
Hoezo is deze het meest bezocht als er geen reacties zijn? En dit komt uit 2010 Haha.
27-Feb-2012 14:33
hahahaha
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Reageer

:angry: :huh: :omg: :sick: :happy: :sad: :cry: :grin: :love: :roll: :rofl: :wink: :tong: :cool: :wtf: :blush: